Bitcoin Superstar Scam | Crypto News

Bitcoin superstar var på CNN med Jake Tapper under live-episoden - akkurat som han er vant til gjennom hele sin karriere. Det kan være forvirrende med det første, men når du først har forstått hvordan du bruker Bitcoin Superstar, vil du ikke være i fare. I et nøtteskall er denne ordningen designet for å tappe en god del av kapitalen din og få deg til å investere i et bestemt krypter. 60 sekunders binære opsjonsindikator mt4, 27864 som er vår støtte. Hva er bitcoin og hva er den beste cryptocurrency å kjøpe. 15 minutter strategiske binære opsjoner, dette er imidlertid bare ett stykke prisdata. Du trenger ikke egentlig være supersensitiv når det gjelder handel med Bitcoin.

Hvis du er på handelsplattformen og vil selge bitcoins, kan du gjøre det når som helst før 4: Du kan velge mellom en rekke avanserte handelsroboter på markedet med dine egne individuelle sett med preferanser, og til og med du kan lese og kommentere handelsresultater. Systemet var svindel i alle retninger før det ble mye brukt som falske. Krypto-talsmannsgrupper har lenge vært kritiske til Bitcoin Superstar-systemet, og som et resultat har det vært mye snakk om effektiviteten. Denne roboten har eksistert i lang tid nå, men den har fått et rykte som å ha en flott opplevelse allerede før du startet med den. Mange mennesker har blitt lurt av å bruke Bitcoin.

Den eneste måten å handle med denne programvaren før neste handelsøkt og dermed unngå unødvendige tap, er å angi riktig stop-loss periode.

Derfor bestemte vi oss for å gå med auto trading Bitcoin SuperStar System for å ta gjetningsarbeidet ut av handel, og gjøre det enkelt for kundene våre å få suksess med cryptocurrency trading. Handicapping books for basketball, et ganske gammelt NBA-system har nylig gjort comeback, og ifølge noen mennesker produserte det vinnere over 60 prosent av tiden forrige sesong. Og med det høye antallet falske Bitcoin SuperStar-vurderinger vi fant på nettet, er det avgjørende at vi finner de beste Bitcoin SuperStar-handelsveiledningene for svindel. Dette betyr at det er noen muligheter, selv om investeringen er kort og er verdt tiden din, vil du se. Du må imidlertid oppgi din økonomiske informasjon. Det at du er i nærvær av Bitcoin SuperStar, en cryptocurrency bot du kan bruke til å handle regelmessig, er et bevis på at folk har brukt denne falske bot og svindlet folk ut av millioner. Du kan ikke bruke denne tjenesten hvis du mottar e-postmeldinger med målnavnet eller telefonnummeret, og du ikke mottar e-postmeldinger med mål som ikke er det samme som deg. Jeg kan personlig se en reell mulighet her fordi jeg er en stor støttespiller Bitcoin Superstar.

Som nevnt ovenfor krever systemet at du bruker en bankkonto, noe som betyr at du må ha en anstendig saldo for å kunne begynne å handle med krypto foreløpig.

Bitcoin Superstar gjennomgang

Jeg er sikker på at du sannsynligvis har begynt å tenke på det her om dagen! Det er bare fra dette nettstedet hvor du kan få gratis og førsteinntrykk, ikke ekte anmeldelser eller attester eller svindelen i seg selv, som vi bare har rapportert om tidligere. Nettstedet i seg selv har hatt mange negative anmeldelser gjort gjennom falske anmeldelser, og er derfor ikke noe å stole på. Hvis en robot tilbyr deg en alternativ tradingplattform for cryptocurrency enn en gratis, kan du gå til siden vår på Bitcoin SuperStar for å vite om vi har valgt noen som vi synes er verdt å spare regelmessig.

Du må opprette en konto på plattformen for å gjøre det. Det er noen få enkle og enkle måter å tjene mye penger på å handle Bitcoin. Det falske handelssystemet er basert på et triks som brukes av en rekke online og ekte handelsmenn.

Hvis du handler på plattformen, er det bare brukerne som har registrert seg på plattformen, som har tilgang til handelsplattformen uten å måtte kjøpe den nødvendige valutaen eller den nødvendige tjenesten.

Hvordan få mest mulig ut av Bitcoin Superstar? 'Les videre

Handelsrobotene gjør ikke mye for brukerne sine og har en dårlig nøyaktighetsgrad. Aksjemarkedet fungerer om dagen, men det elsker natten, handel skjer først og fremst på børser (NYSE Euronext, AMEX og andre regioner) og på NASDAQ gjennom en rekke arenaer, inkludert markeds beslutningstakere og ECN. Vi utfører all overvåkning, teamet vårt er alltid klar til å hjelpe når det er nødvendig for kundene våre. Det er viktig å merke seg at det ikke spiller noen rolle at nettstedet eies av myndighetene. eierne av denne valutaen eller dens eiere vil bli kjent i staten som "Super Super Trustees". Hva er crypto comeback pro? 'anmeldelse - beincrypto review - scam crypto. Dette er kjent som en ‘ponzi’, og det er en type svindel som er rapportert på nyhetssteder inkludert CNN, CBS, CNN Money og andre store medier. Vi er allerede veldig imponert over handelsroboten og tenker på den som et ekte økonomisk system. Cryptocurrency-eksperter spår at bitcoin vil bli den største handelsplattformen i 2020 i USA og EU, med markedet som forventes å nå kr3.500 - en liten økning fra i dag. For alle sine feil er programvaren, i motsetning til konkurrentene, fullstendig legitim.

Bitcoin Superstar-svindel: Det virkelige og falske svaret?

Jeg ser ikke at det tjener for mye penger. Litt om Bitcoin Superstar Trading Software: Som vi allerede har sagt, er bitcoin superstar-systemet designet og testet for å imøtekomme legitim etterspørsel fra markedet. I begynnelsen var Bitcoin Superstar en drøm som gikk i oppfyllelse for alle, og det passet perfekt for alle menneskene vi kom over og så. Imidlertid rapporterer de fleste brukere at det har potensialet til å være svært lønnsomt. De er alle falske, og medlemmene deres er på svindelen veldig raskt. For å gi deg en ide, ble det rapportert at i 2020 gikk 7 milliarder dollar verdt 300 milliarder dollar.

Kan du stole på Bitcoin Superstar Trader?

Programvaren er ikke gjennomsiktig, og registreringsskjemaet er langt og det kan ta opptil 24 timer å laste. Hvis markedet er for ustabilt, kan du fremdeles investere i rett tid, men det vil ta tid å tjene penger eller handle for deg. 15 minutter strategiske binære opsjoner, bare ring samtalen på prisene lave og sett på den økende eiendelens verdi. De er ikke en gang sikre på hvilke mynter de skal investere. Når du bruker Bitcoin Superstar for å laste ned apper, tjenester eller innhold du kjøper, vil det være gratis. Bitcoin: Bitcoin-drevne nettsteder, som Bitconnect, Gchat eller Bittrex som har blitt populære blant eiere av online pengespill, er arbeidet til et useriøst nettsted kalt Bitcoin SuperStar, som har blitt et flammepunkt til fordel for bitcoin. I all rettferdighet måten nyhetene ikke ble lekket i løpet av den perioden på noen måte.

“Hva er Bitcoin SuperStar? Dette er første gang bitcoin er assosiert med en fremtredende figur. Han sies å stole på en rekke kontoer i sosiale medier som allerede har mottatt hundrevis av millioner i provisjoner. Vi kaller det Bitcoin SuperStar. Noen dager senere sendte han meg følgende tekst: Det ser imidlertid ut til at et stort antall brukere synes denne programvaren er veldig effektiv, og derfor bør du være veldig forsiktig så du ikke faller for en skruppelløs bruker. Beste 60 sekunders binære opsjonsstrategi megler usa, vinnende strategi. Det er sant at Bitcoin Super-stjernen er en svindel som bare blir annonsert av folk som hadde råd til denne tjenesten.

Vi kan bekrefte at Bitcoin Superstar ikke er en handelsapp eller et faktisk nettsted, og at vi ikke har undersøkt appen. Dette er den andre i en serie med 3 Bitcoin SuperStars-svindel. Men etter å ha sett alle de røde flaggene, var vi glade for å se hvor enkelt det kan være å gjøre noen få cent til mye. Skaperne av Bitcoin Superstar Scam er ikke lisensierte kryptomeglere. Nettstedet ble opprinnelig annonsert som et sted der bare handelsmenn kunne få tilgang til cryptocurrency-markedet, men eierne benyttet seg av dette og begynte å bruke falske nettsteder og bilder for å selge produktene sine. Handicapping books for basketball, innenfor disse seksjonene finner du alle oddsene som er tilgjengelige for den dagen. Dette bør ikke være noe problem for deg, spesielt med tanke på at Bitcoin SuperStar Review er blitt godkjent av noen kjendiser som Steve Jobs of the world og Ben Affleck fra bransjen.

Stiftet I 2020 Og Regulert Som Børs

Cryptocurrency trading er imidlertid ikke så enkel som du kanskje tror. De vil bruke falske kontooplysninger for å stjele pengene dine og deretter bruke dem til en svindel eller fordel å bruke for å få tilgang til kontoen din. Det er opp til deg å velge riktig app for deg basert på dine behov og evner.

Teammedlemmene ser ut til å være veldig profesjonelle og respekterte i sin service og kompetanse. Bitcoin superstar er et åpen kildekode-operativsystem som er kompatibel med alle typer maskinvare, inkludert en rekke kryptokurser, og lar deg laste ned programvaren gratis. Etter å ha registrert en ny konto, ble vi bedt om å fylle ut et skjema som gjør det mulig for brukere å sette inn penger til og ut av meglerens plattform. Dette er når nettstedet tilbyr en falsk e-postadresse på den offisielle nettsiden som bare vil vise din reelle informasjon, og et falskt telefonnummer bare for å få deg til å føle deg som om du skylder dem penger.

Vi har sett lignende eksempler med Bitcoin Code, Ethereum Code, Bitcoin Compass og Zcash. Hvis du allerede har en falsk konto eller nettsted, bør du ta skritt for å beskytte deg selv. Med utgivelsen av live trading-dashbordet på Bitcoin Superstar kan brukere på plattformen se hvordan de kjører sin handelsrobot på live-plattformen.

Bitcoin Superstar Scam eller Crypto World?

Hovedårsaken er fordi systemet er designet for å ta penger ut av lommets offer eller i hendene på en annen svindler. Gjennomgang av Superstar: SCAM Bitcoin Superstar legit ORGANIC ORGANIZATIONS? ➡️ svindel? Hva annet trenger du å vite? Hvis du fremdeles ønsker hjelp med å finne riktig app for deg, kan du sjekke ut vår beste appliste. Jeg elsker Bitcoin Superstar fordi det gir meg muligheten til å samhandle med mennesker som ikke bare tilfeldigvis handler Bitcoins, men også cryptocurrencies generelt.

Når så mange mennesker kjøper og selger cryptocurrency, er markedet veldig forvirrende. Knapphet i storbritannia, denne studien viser at å tilrettelegge for crowddsourcing med kunstig intelligens er et viktig verktøy for å svare på spørsmål, noe som vanskeliggjør moderne tekniske svarssystemer. Denne spesielle bot er veldig forvirrende og ubehagelig for nye brukere. Vi må finne ut av medlemmene som angivelig var involvert i Bitcoin SuperStar-svindelen.

Appen har en gratis demoversjon som gir deg tilgang til roboten gratis på forespørsel. Dette skulle vise seg å være en av de beste tingene å passe på i markedet akkurat nå. Jeg skal ikke lyve. Abonner for å lese, du kan enkelt ta ut midlene fra kontoen til Bitcoin trader på bare 24 timer. Og nettstedet Bitcoin SuperStar er ikke beskyttet av noen form for KYC/AML-system. Bitcoin superstar anmeldelser, på dette tidspunktet, hvem er ditt lydplate, kreativt og profesjonelt? 50 legitimer hjemmearbeid som betaler kr16 per time (eller mer). Coinbase er et godt sted å begynne å handle i den nye tiden med cryptocurrency.

Du er heldig, fordi nettstedet Bitcoin Superstar ikke bare er helt gjennomsiktig, det fungerer faktisk enda bedre.

Crypto Star Trading - Hva vi vet så langt, hva alle andre er Sayin

I starten av 2020 dukket for eksempel den første BTC-superstjernen ut på markedet 7. april 2020. Og vi ønsker ikke å gå etter overskriftene som sier at du ikke burde legge pengene på en falsk konto. Han er ikke en veldig hard arbeider, han har tatt seg selv ut av mange menneskers forventninger, og er ikke så talentfull som skaperne hans kunne ha håpet på. Du kan få dem hvis du vil kjøpe Bitcoin fra børsen, eller hvis de gir deg noe annet å handle på, se ‘Innskudd med en Coinbase. Nettstedet hevder å være basert i Sør-Afrika.

Disse meglerne bruker svært villedende signaler. De siste dagene alene hadde vi en hard dag, og det har bare gått to uker siden den gang. Vi har utført en grundig undersøkelse og bekreftet at videoen er ekte og at menneskene som kjører svindelen ikke er kjent for publikum. Svindelen krever at alle registrerte Bitcoin SuperStar-brukere setter inn minst kr250, og svindelen er helt legitim og kan lastes ned fra et hvilket som helst større nettsted uten forsinkelse. Jeg kunne se at plattformen ikke var egnet for nye brukere, men at jeg kunne tjene minimum kr250 ved å bruke denne plattformen. Jeg håper bare å tjene mer penger ved å handle BTC og andre valutaer på et annonsefri Bitcoin casino. Programvaren hevder å kunne gjøre unna risikoen for å bli rammet av en Tesla Model S på daglig basis.

MÅ LES ': De beste bankene i verden tjener pengene sine

Når det er sagt, hevder ikke disse robotene å være 100% nøyaktige i det hele tatt. Men for dine Bitcoin system-handelssignaler kan det ikke se noe sånt ut! Det er mange legitime plattformer som Bitcoin Super Star, så vi vil anbefale deg å gjøre din egen research og forskning om plattformen før du investerer penger med en. Vi har også funnet mange Bitcoin Superstar-svindlere som lager falske annonser som prøver å lokke brukere til å bli med på svindelen. Hvordan tjener jeg penger online med Bitcoin Superstar?

Bitcoin SuperStar - En uredelig handelsplattform. Så, hva er grunnene til å handle på et så stort antall kontoer med nettstedet Bitcoin SuperStar alene? Bot kan kjøre flere handelskampanjer på samme tid. Bitcoin superstar-kode oppdatert, og at den blir anmeldt positivt tusen ganger over. Du vil bli anbefalt å huske på disse, men bare fordi en hacker har tatt noen få private skjermbilder, betyr ikke det at du bør sende noen personlig informasjon.

De er ikke bare villedende, men også svindlere. 11 legitime arbeids-fra-hjem-jobber for 2020, denne listen er ment som nyttig informasjon. I virkeligheten er ikke kryptobotene deres like enkle å bruke som vanlige binære opsjoner. Hvis du bestemmer deg for å gjøre handelen, må du være oppmerksom på at dette er automatiserte handelssystemer som brukes av handelsbotene som brukes av meglerne på nettstedene som vi vurderer her, og plattformene de bruker er også basert på automatiserte handelssystemer. På grunn av volatiliteten og tidkrevende handlingen, fungerer imidlertid ikke en Bitcoin-basert handelsbot (som Bitcoin Superstar-programvaren) alltid som annonsert. Vi forstår at dette kan skje når som helst uten å fortelle deg om det. Holy grail leveraged etfs handelsstrategi for investorer, henholdsvis 05%. Det hele er en komplett svindel, og man kan lett gå seg vill i sporene. Hvis en kunde plasserer en handel for eksempel kr20, og en megler sier at du kommer til å betale mer hvis prisen går opp, vil denne handelen fortsatt tjene kr20 for kunden.

En tilnærming med høy risiko er en veldig risikabel tilnærming når det gjelder handel med bitcoin.

Bitcoins

Det er faktisk ingen grunn for deg å tro det i det hele tatt - bare vet at pengene dine er i faresonen og det aktuelle cryptocurrency er verdt å investere hardbodetiden din og pengene dine i. Så du må forstå hvordan du kan tjene penger der ute. Når du klikker på lenken over, vil siden bli borte, så klikk på "bli med nå" -knappen, så blir du lagt til rett sted og klar til å komme i gang.

En legitim person er noen som er ærlige om legitimiteten til programvaren og deres påstander om handel med den.

De har vanligvis en handelsrobot som ikke gir ut mye informasjon som ditt navn, telefonnummer, e-post eller personnummer, og skal hjelpe deg med å ta ut penger. Hvis du er interessert i handel med cryptocurrency, og det nettopp har vært på hjemmesiden din, gjør du noen skader, eller har du nettopp funnet en svindelanmeldelse av noen store nettsteder du sannsynligvis leser og ikke ønsker å kommentere, klikker du på noen av følger lenker, og du vil bli ledet til den beste vurderingen i hele min levetid, ”er jeg sikker på. Uttak og innskudd - Uttak er bare tilgjengelig for innskudd på kr250 gjennom Gemini-plattformen. Men før du blir hypet opp over muligheten for at Bitcoin Super Star-svindel er et klassisk eksempel som du må unngå, da skaperen av all handelsprogramvare ikke er en veldig seriøs person og veldig oppmerksom, så vel som ikke er en handelsmann, og det er veldig lite informasjon som kan gjøres tilgjengelig om hva som faktisk skjer i Bitcoin SuperStar handelsprogramvare. En bruker fra Kina fortalte henne at han hadde investert 13 millioner dollar i programmet og at hun hadde mistet det på egen hånd.

I dette tilfellet anbefaler jeg å bruke robotene for automatisk handel. Bitcoin vil antagelig falle til bunns, men hvis prisene fortsetter å falle og de ikke en gang kan klare seg med minimum 1 000 månedlige inntekter på bitcoin, hva kan de da gjøre med det? Sannhet, du vil ikke kunne tape pengene dine hvis du investerer mer penger, men risikoen for å miste mye av dem er veldig liten sammenlignet med andre bilhandelsboter som tilbys. Som nevnt tidligere er Bitcoin Super Star en plattform som ikke krever noen forkunnskaper, og du trenger ikke i det hele tatt å prøve det. Teamet sier at programvaren er helt gratis og at alle begynner å dra nytte av sin handelsprogramvare med en gang. Problemet med programvaren er at når du først har bestilt, har du ingen mulighet til å vite hva du vil få tilbake før du er klar til å handle. Det sies at en av Bitcoin SuperStars mest kjente funksjon er at den har null skjulte avgifter. På den annen side, hvis tradingroboter som gir oss en sans for humor og en følelse av pålitelighet ikke tilbyr den slags innflytelse, ville det ikke være mulig for din handelsbot å tjene penger.

Hvis bot skulle mislykkes, kan du ende opp med å tape penger på handler eller kredittkortene dine.

Bitcoin Superstar - Fake SCAM or Not

Vi satser på at denne personen bare lever en vanlig dagjobb. Mange brukere forstår ikke at Bitcoin ikke bare er en monetær enhet og ingenting annet. Bitcoin ble nylig lansert som valuta i Sør-Korea, et land der det ofte kjører en virtuell valuta kalt Bitcoin. Et godt alternativ er å bruke den 'virkelige' tjenesten fra en cryptocurrency-sentral som Kraken som tilbyr en mye mer detaljert fordeling av gebyrstrukturen for hver børs. Alt som skjer er at gruvearbeidere har et hardt poeng, der deres harde punkt er 1 MB og minimum antall blokker de må bekrefte er 1000. Svindelen begynte med en melding fra noen som hevdet å bruke en av disse guttenes reelle nummer - du eier ikke engang mynter med en digital lommebok som en lommebok, og du vil ikke kunne få tilgang til dem. Den virkelige grunnen til at folk sier at svindel fra Bitcoin Superstar ikke er ekte, er fordi den er helt falsk. News spy review: a scam? ?, med denne banebrytende programvaren kan hvem som helst handle på finansmarkedene helt fra hjemmets komfort. Du kan også velge en megler som er villig til å handle Bitcoins fra lommeboken for deg.

Bitcoin har en unik og kraftig mekanisme som forhindrer svindlere fra å bruke valutaen.
  • I skrivende stund er dette den andre Bitcoin Superstar-gjennomgangen, og jeg vil ikke anbefale den til noen - vennligst unngå denne svindelen hvis du vil vite hvilke andre Bitcoin Super Star-tjenester.
  • Vi ville elsket om boten gjorde alt riktig.
  • Men du har fremdeles pengene dine; du har betalt løsepenger, og du kommer til å kunne trekke deg fra Bitcoin Superstar-kontoen din på slutten av dagen.
  • For hver tjent dollar kan personen bak produktet, personen som har kontanter, belønnes med en annen dollar (en bitcoin-ekvivalent, eller BCH). BCH-belønningen er lik den nåværende “verdien av en mynt for den nåværende eieren”, som er akkurat som hva en av BCH-eierne får for å ta noen dollar, men i orden.
  • De siste års krypto-mani har vært drevet av en rekke faktorer.
  • Neste stopp på daglig basis er minst 03:00, og timen er også kortere på kvelden.

Hvordan Oppdage Falske Cryptocurrency-utvekslinger

Den første betalingsforespørselen på kontoen min var for Bitcoin SuperStar 2. Ideen bak Bitcoin SuperStar er enkel. Men til slutt vil du tape på grunn av svindelen. Den falske kundeservicen er en taxi eller et offentlig-privat konsortium av meglere - noe som betyr at du sannsynligvis ikke får betalt i det hele tatt - heller enn å dra nytte av det. Det er flere plattformer du må bla gjennom, og systemet vil koble deg til nettstedet hvis du vil være med på det virkelige nettstedet på mobiltelefonen din.

Et typisk oppstartsside for bitcoin inneholder et brukergrensesnitt designet for å ta besøkende spørsmål og hjelpe til med å lage en effektiv destinasjonsside eller få betalt for å opprette og utføre annonser for nettstedet. Men hvis de ikke kan tjene et faktisk overskudd på handel, og aldri har tjent overskudd tidligere, hvorfor er en handelsrobot så enkel å bruke? Vi er faktisk den ledende megleren av bitcoin og auto trading roboter i verden. Du kan få en gratis demokonto på nettstedet Bitcoin SuperStar ved å fylle ut KYC-skjemaet (Know Your Customer) og deretter følge noen enkle trinn for å starte handel gjennom roboten. Teamet av utviklere som var på jakt etter et passende tradingsystem for cryptocurrency, og det opprinnelige finansieringspunktet ville være kr250 hver.

Ideen med Bitcoin Superstar er å handle Bitcoin gjennom nettleseren på toppen av et nettsted (eller, i tilfelle av demohandelskontoen, en ekte webside). Tvert imot kan det sies at det er slik at bruken av Bitcoin Superstar er legitim og ikke kunne unngås. Du trenger ikke mer enn 2 timer for å gjøre det. Hvordan skal brukere gjøre innskudd, uttak og overføringer. Så langt så bra. Vi tipper at du ikke forstår hva dette systemet er?

Den ultimate guiden til svindel på Bitcoin Superstar

Det fungerer for å gjøre det vanskeligere å bruke programvaren, men Bitcoin Super star-appen er gratis for nedlasting. I et nøtteskall brukes cryptocurrency for å avgjøre transaksjoner på populære børser og gir handelsfunksjoner. Noen roboter bruker falske attester slik at du har mindre tro på selve systemet. Den første tingen jeg skal skrive om Bitcoin Superstar-svindelen er det faktum at det er en sjak. Sammenlignet med resten av meglerne kunne vi imidlertid ikke engang finne Bitcoin Superstar på Google fordi systemet var skjult bak forskjellige bannere. Det har vært så effektivt, og hjelper folk å generere mer penger enn noen gang før, at det er verdt å nevne her, men bitcoin-millionæren. Et legitimt Crypto SuperStar nettsted hevder at de er tilgjengelige 24/7 med høyest mulig hastighet og sikkerhetsnivå, alt mens du tar deg hvor som helst du noensinne kunne ønske deg en invitasjon, slik at du kan slappe av med de som ønsker å være din familie.

Hvem er Bitcoin Superstar?

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg hos Bitcoin Superstar, trenger du ikke sende inn noen form for ID. Jeg er en ekte person, og de satte navnene sine, de har fortalt meg at de tror at Bitcoin Super Star System ikke vil kunne gi et overskudd på en uke eller mer. Han tjener ikke penger på denne handelsprogramvaren. Det kan hjelpe deg med å tjene penger gjennom plattformen vår. I demonstrasjonen observerte vi at brukerne kunne tjene penger ved å ganske enkelt legge inn Bitcoin-prisene som det passet dem. Hvis du ikke vet noe om handel med kryptovalutaer, fall ikke fall for denne falske kryptoboboten.

Hvor mye koster Bitcoin Superstar?

Ved første øyekast fremstår Bitcoin SuperStar som en enkel Bitcoin-svindel, men du vil raskt merke at svindelen ikke er enkel eller lønnsom. 50 legitimer hjemmearbeid som betaler kr16 per time (eller mer). Som de gjør, tjener de massevis av penger på handel, spesielt hvis du er villig til å tape pengene dine til svindlerne. Nettstedet kan ikke nås eller logges inn, så det er vanskelig å vite hva slags person du har å gjøre med. Det andre problemet er at roboten ikke automatisk justerer sine handelsparametere, slik at det ser ut til at handelsroboten ikke følger markedstrendene riktig. I motsetning til de fleste av konkurrentene gir plattformen deg høy fart, uten å måtte laste ned komplekse treningsregimer for å opprettholde dyktighet som handelshjerne (også kalt "turd").