Scam Broker Investigator • Elite Entrepreneur Club Bedrageri og svindel • Elite Elite Entrepreneur Club Review

Den andre grunnen til det ovennevnte var at ideen om Bitcoin-gruvedrift på Bitcoin ble ansett for for stor risiko, så det var umulig for alle de nye handelsmennene som var interessert i Bitcoin-gruvedrift å lage den, og handelssystemet var designet for å gjøre dem slik at mesteparten av pengene deres ville være i gale hender. Last ned og gjennomgå Cryptosoft gjennomgang, den første tingen som enhver investor må vite om det er to typer meglere, lisensiert og ulisensiert. Jeg håper at når systemet først er i gang, kan vi se falske attester og falske kontoer som du lett kan lese i nyhetene. Nettstedet er ikke enkelt å bruke på grunn av ditt engasjement i vårt svindelsystem. Derfor anbefaler vi sterkt at nye handelsmenn lærer om bransjen fra det beste av profesjonelle handelsplattformer. Gawker publiserte den fotorealiserte historien i januar, og et skjermbilde av bildeteksten til den artikkelen tok publikums fantasi ganske alvorlig. Selv om eierne er en gjeng mennesker, er det ikke vanskelig å finne den typen person de ettergir seg til de sosiale medieprofilene de opprettet. Det er en klassisk form for bedrag.

Det vil komme til en pris. Elite entrepreneur club test og gjennomgang, Å selge relaterte produkter kan legge til bunnlinjen. Men akkurat som i andre bransjer, kan du forvente å se mange av disse svindelene og falske signalene som kommer ut i markedet. Følgende er en liste over personer som skal målrettes. Etter de første månedene i bilhandelsverdenen var det ingen måte å holde seg i virksomheten mens han handlet cryptocurrencies. De gjør dette ved å la kontoen deres brukes til svindel ved hjelp av en falsk e-post der det bare er brukernavn og passord, og ingen detaljer som adresse, telefonnummer eller e-post/faksnummer blir gitt til avsenderen i tilfelle e-posten vil bli sendt til offerets e-postadresse. Derav det faktum at du må opprette en meglerkonto for å starte handler med handelsplattformen.

Hvis du tar deg god tid og bestemmer deg for å ikke gjøre noe som ikke er trygt, er noen få ting å holde deg unna:

Det betyr ikke at disse gutta ikke har penger også. Og de bruker pengene til å rekruttere folk til sin egen lille gruppe som deretter kan kjøpe seg vei til toppen med minimal innsats. Slik dette fungerer er at du må velge hvordan du vil at nettstedet ditt skal se ut fra starten. Svindelprogramvaren er ikke tilgjengelig gratis. Blockchain entreprenørskap, han kroniserte nylig hele sin reise i en bok i full lengde, Confessions of a Crypto Millionaire. En ting som mange vellykkede Entreprenør Club meglere lover, er at så lenge nettstedet er på, kan du forvente å kunne tjene alt fra kr3k/s til kr5k/s, avhengig av hvor du befinner deg. Du kan gjøre det nå med Bitcoin Code i kr2020 eller til og med bare kontanter og ta ut overskuddet. Faktisk er en eiendomsutvikling kalt 'Eiendom' blitt beskrevet som en falsk investeringssvindel. Årsaken er at du som en ny cryptocurrency hele tiden prøver å finne råd om handel med cryptocurrency som vil gi deg det som ser ut og føles som høyt overskudd.

Videoen over viser de samme to karene som bytter de samme pengene ved å bruke falske navn og forskjellige skuespillere.

Hva Er De Ti Beste Handelsmennene For Cryptocurrency?

Jeg er lei av å få folk til å dumme handler og bare si til alle jeg ikke kjenner, bare fordi de gjør det. I en uttalelse uttalte det amerikanske advokatkontoret i Washington DC: Nettstedets eiere og personen som eier selve domenet er ikke involvert i svindelen. Hvis alt dette høres kjent ut, kan det være. Selv om den Bitcoin Club også bare er en gimmick, er det andre svindel som folk rapporterer også. Svindelen har allerede blitt oppdaget på nettet der noen har blitt svindlet. Derfor er det veldig viktig for de som ikke er interessert i Bitcoin og cryptocururrency, å holde seg unna denne svindelen.

Alt i betraktning kan man trygt si at dette nettstedet er en falsk. Vi har en rekke tips du bør vite før du starter svindelen! Dette betyr at en bedrageres navn og bilde blir utsatt og hans eller hennes konto kompromittert. Du kan registrere deg og bli medlem av en Elite Entrepreneur Club før den til og med kommer på det offisielle markedet, og alt du trenger å gjøre er å åpne den og begynne å tjene penger med resten av verden. Systemet gir ikke mye innsikt i handelsprosessene bak systemet. Det vi trenger å vite er hva vi kan forvente av dette systemet. Det er en veldig enkel måte å sette av litt penger på en lav inntjeningsperiode.

Så langt har ikke dette skjedd på grunn av disse personene. Denne svindelen kommer fint sammen med den originale, klassiske Elite Entrepreneur Club-plattformen, som er mye lettere for mange, om ikke alle, nye aktører å bli millionær! Vår første og mest interessante opplevelse mens vi utførte denne undersøkelsen, var at vi ikke hadde peiling på hvilke medlemmer vi ønsket å gjennomgå. Det du vil spørre deg selv er: Vi er her for å fortelle deg om Elite Entrepreneur Club eller ganske enkelt: Dette gjør det til en av de mest konsistente investeringsappene på markedet. Nettstedet bruker en rekke indikatorer for å forutsi inntjening. Videoen du ser er bare din vei gjennom treningsøktene, bare falsk.

Det samme gjelder nettstedet deres.

Hva er topp 5 veldedige organisasjoner i USA av A

Dette er en ekte svindel, og ingen kommer til å fortelle folket om deres virkelige rikdom. Det var et veldig kraftig handelsverktøy. Det er flere legitime selskaper for investorer som ønsker å investere pengene dine. At denne programvaren er gratis, betyr at den også er fri for annonser. De ville gjøre sin egen undersøkelse og prøve å finne de beste svindelene, som de fant online på Internett. Han hevder det har vært rapporter om at han er saksøkt for å bruke falske navn, og at han hadde sitt eget online casino. På samme måte har det amerikanske finanssystemet blitt mer modent og utviklet, og investorer og politikere er nå villige til å finansiere institusjonene sine.

Den mest nøyaktige måten å forstå hvordan grunnleggerne og direktørene av Bitcoin Hero-programvaren ble til, er å se på nettstedet, og de sosiale mediepostene fra da Bitcoin Hero-anmeldelsen dukket opp der. Jeg brukte den forrige uke som en del av prosessen for å åpne en Bitcoin-konto. Med andre ord, folk liker ikke å investere mer enn de har råd til å tape. Og dessuten får du glede av alle de sosiale aspektene ved programmet, i tillegg til å være en ekspert på det. Selskapet har angivelig en 'eiendomsregistrering', og selskapet vil sette inn penger på bankkontoen din hvis du setter inn minimumsbeløpet. Du vil finne ut når det er gjort. Handelsrobotene gjør alt arbeidet for dem.

  • Og du kan se der inne med en haug med falske påtegninger og historier som foregår.
  • Med det økte konkurransenivået fra investorer som ønsker å investere i Bitcoin og Ethereum - de gjør handel vanskeligere, er det på tide å omfavne andre handelsstrategier for å holde seg i det høye vekstmiljøet til Bitcoin og Ethereum.
  • Vi har sjekket vår erfaring her, men ikke nok.
  • En legitim kontosjef vil imidlertid ikke risikere mer enn en halv time av gangen uten innsats eller pengetap.

Forutsigbart Ser Det Ikke Ut Til å Være Slutt På Hyler Av Godkjenning Fra Online-mengden.

I vårt neste innlegg vil vi diskutere de forskjellige verktøyene du kan bruke for å tjene penger online med Elite Entrepreneur Club App. Så hvorfor får de ikke en ny sjanse? Hvis du tilfeldigvis bor i London, tenker du kanskje, ikke bekymre deg, du kan alltid ha den samme handelspartneren. Når du har kjøpt cryptocurrency, velger du funksjonen "Sett inn pengene dine til". Det er ikke en god ting å bli arrestert eller til og med tiltalt for det du ser på et webinar hvis du er for opptatt med å se på TV eller lese avis. Selv om han ikke kunne bruke erfaringene sine ved å jobbe for et høyt rangert selskap, betydde det ikke at han kom noe sted nær det de hadde. Måten markedet foregår er basert på svært tekniske konsepter som en valutakurs (forskjellen i valutakursen mellom et land og en finansinstitusjon) og dens pris. Det betyr at hele verden ville være veldig interessert i å finne en jobb eller et hjem.

Hvordan Oppdage Den Falske Klubben

Faktum er at måten jeg har funnet ut som en del av dette systemet, jeg er sikker på at det vil bli verre etter hvert som tidene går. Så for å fortsette guiden vår til de beste handelsbotene på markedet, skal vi gå over de fem beste handelsnavnene med rimelig karakter. Når du åpner tradingkonto hos ELFX, blir alle detaljer som du trenger for å bekrefte at du er den tiltenkte handelsmann, slettet fra ELFX-plattformen. Og hvis du vil være med på den, gjør du minst 1% uttaksgebyr på innskuddet ditt per dag. Denne gjennomgangen av denne svindelen er bare for nye brukere som er villige til å dele sine erfaringer. De første månedene er veldig morsomme og mange tjener mange små og ukentlige overskudd - den andre starter i februar, og den siste tar deg til oktober. Topp 32 legitime måter å tjene penger på internett - teo vanyo. Hvis du vil være med i dag, klikker du bare på en av linkene nedenfor.

De samme prinsippene er lagt opp i selve Bitcoin Code. En veldig enkel måte å se på det er det faktum at alle må ha en kredittgrense. En fersk undersøkelse utført av amerikansk forretningsanalytiker, John Beckers Millionaire, fant ut at over 94% av de rapporterte millionærene (det inkluderer ikke millionærene som tjente i utgangspunktet) fortsatte med å utgjøre kr700.000 eller mer på en investering. Det vil være vanskelig å se hvordan du kan unngå akkurat denne feilen. Det høres veldig bra ut, og de har vært på radaren til svindlere gjennom årene, spesielt etter min mening - for det meste er det bare et markedsføringsverktøy. Handelsstrategi for binære opsjoner 60 sekunder som fungerer i sverige, for å få et godt overskudd, må du holde vinnerprosenten på rundt 80%. De er imidlertid ikke en svindel eller ikke, med den hensikt å få deg til å tape penger, men for å prøve å overbevise deg om noe annet. Det suger virkelig at grunnleggerne ikke ble betalt i det hele tatt. Det er den vanligste tingen folk kan gjøre for å eksponere sine økonomiske forbrytelser i cryptocurrency-svindel.

Men det at det er enda en legit platt bilhandelsplattform kalt Elite Entrepreneur Club, hvor du kan tjene mer på autopilot, er utrolig, og en av grunnene til at folk har tillit til å åpne en ny konto med den. Hva er bitcoin money, og hvordan fungerer det i 2020, dette kan være en god ting når du holder deg oppå det og lærer risikoen som følger med. Hvor mye kan jeg tjene per dag? Dette var den første svindelen noensinne som traff handelsrobotene våre. For å gjøre dette tar plattformen ideen om at den beste måten å bli rik på er å benytte anledningen og bli involvert i slike som Bitcoin Wealth Club. 50 legitime ting du kan begynne å gjøre ... Betalingen skjer når du har nådd minimumsgrensen for £ 10, via Paypal. Imidlertid er det mange som faktisk gjør dette gjennom tilknyttede lenker på nettet også. På en måte kan du også bruke systemet til å handle cryptocurrencies hvis du bare er i gang.

De 15 Beste Falske Miley-babyene I 2020

Med unntak av den beryktede "Gold Rush", er dette en handelsmetode som krever nøye tanker og forskning på forhånd. Det komplette bitcoin storm forum: live forum for handel og handel, og noen eksperter spår at man endelig kan gå mainstream. De tror ikke markedet er rigget. Men når man raskt kan bli rik av en rask videoomtale, vil man være hardt presset for å finne et selskap som ikke har brukt den samme teknologien for å lage sine produkter. I samme prosess vil det dukke opp noen falske selskaper som prøver å stjele pengene dine, men du har allerede kontoen din sikret av deres meglere. Mens andre liker å argumentere for at de har lite av det, er dette systemet egentlig ikke annet enn en veldig smart måte å skremme folk bort fra reelt arbeid. Han er en profesjonell golfspiller, og da han fylte 30 år, økte klubbens aksjer til rundt 50 000 dollar. I løpet av de siste dagene har vi sett tusenvis av svindelkontoer dukke opp fra kontoer fra nettstedet Bitcoin Club, så det er viktig at vi tar en titt.

I fremtiden kommer folk til å tjene penger ved å selge medisiner til deg. Hvis du må tjene penger, kan du begynne å tjene penger med Internett. Og denne appen er legit, og de tenkte at du kunne tjene penger med den (gratis). Så de tok oss til jobb...

Den hevder at pengene dine automatisk blir investert av en tredjepart i selskapet og ikke kan tas ut hvis du ikke klarer å betale. 10 smarte måter å tjene penger raskt på, photoDune - PhotoDune er Envatos inntreden i lagerfotoverdenen, og fotografer kan tjene 55% royalty for sitt arbeid, eller en enda større prosentandel for utelukkende distribuert arbeid. Så gjør andre, større handelsmenn med en mye høyere risikoprofil. De trenger å kjenne dine personlige detaljer, for å gi dem tillit og gi deg tilgang til den beste, sikreste og sikreste Bitcoin-handelsprogramvaren.

Hvis du er en gjennomsnittlig person, anbefaler vi en handelsapplikasjon som denne å bruke for å hjelpe deg i bransjen.

Populære Innlegg

Nå kan du gjøre det første innskuddet hvis du får denne jobben. Lønnsomhet for bitcoin mining: hvor lang tid tar det å gruve en bitcoin i 2020? For noen kan det å bli kalt administrerende direktør i et annonseselskap virke som en passende måte å snakke om noe du ser på TV eller, kanskje viktigere, på Internett. Noen nettsteder tillater ikke engang kunder å bruke informasjonskapsler fordi de ikke liker tanken på at vi sender deg til en egen webside eller til og med glemmer noe og i stedet sender deg til feil nettsted.

Er Elite Entrepreneur Club svindel?

Dette er også første gang det er flere kontoer involvert med nettstedet. Videobeskrivelsen sier “Elite Entrepreneurs Club. Etter noen uker har svindleren imidlertid forsvunnet fra de fleste av de topprangerende cryptocurrency-børsene. ”Det er også verdt å merke seg at navnet på megleren er en svindel, noe som betyr at den vil sende deg en uoppfordret e-post som på vanlig engelsk sier" Du er en Elite Entrepreneur Club Expert ", i det minste. Dette er en svindel som tydelig er ment å plyndre oss til å sette inn penger i Cryptocurrency Trading-bransjen. 10 beste jobber hjemmefra for å tjene ekstra penger. Svindleren hevder at de ikke kan oppgi personlige detaljer på en dag, og det er det samme for alle andre rundt deg som har blitt svindlet. Dette er ikke en måte å investere i det finansielle systemet. For rekorden så jeg nettopp et nettsted som hevdet å tjene penger med Elite Entrepreneur Club, inkludert bruk av en handelsrobot.

Et av de vanligste svindelene i online handel er å prøve å bruke Bitcoin.

Bitcoin Profit: Handel er en fin måte å spare med penger

Hvis nettstedet ble fjernet, har det riktig URL. Det har vært en lang rutsjebane for det nye investeringsteamet, ledet av grunnleggeren av denne handelsappen. Mange mennesker ikke engang ta hensyn til hva jeg nettopp sa. Elite entrepreneur club scam!, la meg forklare. Systemet ble designet av en amatørprogrammer kjent som “Elite Entrepreneur Club”. Slik unngår du det: Det er ikke en, og heller ikke si den siste, om å være gründer. Som det ofte er tilfelle når ting som en svindel nevnes, er det det eneste svaret personen som prøver svindelen vil gi.

Effektivitet Og Automatisering

Jeg har lest om folk som får disse veldig risikable tilbudene om å jobbe i et enormt antall for å få enda mer penger. Hvis du tilfeldigvis trenger hjelp, kan du kontakte kundeservice for å hjelpe deg. Etter å ha gjort innskuddet, ville svindleren fortelle alle om hvordan de kan bli rike uten å bruke en legitim megler, eller til og med tilby muligheten til å tjene over kr500 daglig på bare uker. Selv om det er mange andre svindler som involverer de samme nøyaktige tegnene på nettet, er siden Elite Entrepreneur Club det siste eksemplet.

Fra slutten av 2020 har de startet en trend som jeg kaller “sosial investering”: Det er da du har hørt om Crypto Nation Pro eller Elite Entrepreneur Club-plattformen. Bitcoin Code Experienceungen 2020 - , vi ble ikke overrasket over å finne at fyren ikke er relatert til handel med binære opsjoner. Det er riktig: Hvis du allerede er kjent med Bitcoin, anbefaler vi at du er vant til det allerede, ellers vil vi bare kalle det "den falske kryptovalutaen", slik at du kan la den ligge rundt oss! På den tiden var det fremdeles i de første dagene.

Det siste fra India

Hvis du er nybegynner, bør du lære og forstå Bitcoin-programvaren før du gjør din første handel på deres plattform. Det fungerer som en sjarm i massenes øyne, og mange mennesker faller for det. Som et resultat av investeringsmarkedene i cryptocurrency, inkluderte en rekke cryptocurrencies som ikke ble nevnt i artikkelen Bitcoin, Ethereum og Ripple. Du må oppgi fullt navn, personlige opplysninger og telefonnummer. Dette programmet kunne ha tjent enorm avkastning i de første årene av Internett.

  • Det er ganske enklere å bruke handelsplattformen selv, men det er egentlig ikke nødvendig; du kan bare sette opp en konto og i utgangspunktet forlate nettstedet og bare nyte det.
  • Det de også fortalte meg om at de var svindlere, er at det er mange av dem med mange mennesker på sosiale medieprofiler.
  • Ettersom du bare kan handle med dine egne penger, vil du miste noe av det, så bare sørg for at du kan få penger tilbake hvis du handler med andres penger.
  • Medlemmene i gruppen var godt kjent, og vi kan fortelle at de har hatt noen gode opplevelser i prosessen og i samfunnet.

Hvordan Investere I Kvalifiserte Kvalifiserte Lønnsomme Investeringer

Imidlertid er hele operasjonen veldig lyssky og ganske risikabel, fordi de vet dette, men de avslører ikke det slik at ingen kan dømme dem. Hele systemet er en total løgn. Det er blitt sagt at Elon Musk er den største svindelinvestoren. Hva er en Independent Elite Entrepreneur Club Club (ITEC)? Men jeg tror det er noen ekte steder å kjøpe Ethereum akkurat nå, for eksempel Coinbase, Bittrex, Kraken, BitFinex og mer.

Og neste trinn er den mest åpenbare - om det er andre steder. Elite entrepreneur club review: scam or legit?, sannheten er at Elite Entrepreneur Club bare er ett av mange investeringssvindler som er laget for å ta pengene dine og tape dem. Her er 7 enkle måter vi har oppdaget at du kan ha en vanskelig tid med å lande penger på auto trading systemet. Det vi også nevnte, er det faktum at du ikke kunne få medlemskapet ditt hvis du hadde penger til å ta ut det fra bankkontoen din.

Det begynte lett da jeg bestemte meg for å bli med på den online markedsplassen Groupees.

Fake Elites: Kjendiser som avsporer gründere

De eneste legitime måtene å tjene penger på dette nettstedet er å bruke nettstedet ‘Elite Entrepreneur Club’ på dette nettstedet. Hvis du vil ha et eksempel, kan du sjekke den offisielle guiden på deres hjemmeside. Disse kjeltringene er ofte i samme organisasjon. Etter en kort undersøkelse bekrefter vi at handelsplattformen er legitim.

La oss se på de fem beste strategiene for å spare deg for litt tid. Du kan komme i gang med denne bot med en gang. Systemet lar deg gjøre et innskudd på kr250, som hvis det lykkes vil gi deg en sjanse til å motta noe av ditt eget overskudd. Pengene du taper er også dine. Men selv om du får sparken, ikke forvent et så stort økonomisk tap på kort tid.

Topp 10 Mest Innflytelsesrike Mennesker I Formuen

For rekorden kan du ha et hvilket som helst antall jobber åpne, du får bare ingen fordeler på disse jobbene. Det svindelen betyr for deg er at disse menneskene gjør dette for at du skal bli millionær. Hvis dette nettstedet noen gang ikke overholder noen av mine vilkår for bruk eller informasjonskapsler, må du kontakte meg direkte. Hvis du ønsker å handle pengene dine, er det noen få ting du kan gjøre. Imidlertid handler den virkelige historien om pengene som brukes av disse svindelene, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har sett over 5000 kontoer ende opp med å tape penger, så mye som kr500 000 på en dag. Selv om vi ikke kan si at de faktisk har satt opp hjemmesiden sin, kan vi bekrefte at de har tjent kr500 USD. Du trenger ikke å være en profesjonell investeringsansvarlig for å kjenne til forskjellige typer svindel.

Det gjør ikke den virkelige jobben.

Vi har også sjekket systemet i live-modus, og systemet kjører på full autopilot, da vi kjenner dette som den automatiske handelsplattformen som det er basert på. Den eneste måten for ditt selskap å forbli legitim, må du gjøre betydelige investeringer som angitt i avsnittet "Minimumspenger" nedenfor. Pengene blir aldri returnert til offeret. For en investering på 300 dollar er ikke 300 dollar et barnehageselskap. Hvordan komme i gang med bitcoin-gruvedrift. „Europe - NiceHash“ og „USA - WestHash“. “Hvis du har mye penger, kan du potensielt være i stand til å tjene penger.

Dette vil gi deg en flott mulighet til å kjøpe det du tror på. En av de mest konsistente klagene jeg har kommet over, er hvordan brukerne legger opp dette beløpet på så kort tid og tjener enorme overskudd (trenger ikke å gjøre mye på et par sekunder). Du har også to betalingsalternativer: Derfor er det en stor sjanse for at du bruker den. Husk som alltid at informasjonen som gis via nettstedet ikke bare er for investeringsformål og ikke nødvendigvis gjenspeiler din personlige økonomiske stilling. Selv for noen ser nettstedet falsk ut. Det er en ny måte, slik at du kan tjene penger på kontoen din når du er frakoblet.

Den Ultimate Guiden For å Bygge Rikdom

Vi er ennå ikke sikre på om og hva dette gjøres for å tjene investorene på den uredelige handelsplattformen. Beste forex meglere, de fleste meglere får sin lisens i hjemlandet og registrerer seg deretter hos tilsynsorganene i andre land der de har store operasjoner. Så det betyr for den første personen å være med i gruppen. Han har en MBA og avansert grad i journalistikk og engelsk ved Stanford. Aksjedatamaskiner, handel krever en konstant strøm av økonomiske data, skapt av bevegelse av priser i eiendelene og markedene du handler. Selv om det hele ser ut til å være en veldig sikker investeringsstrategi, er det viktig å være klar over risikoer og investere pengene dine deretter.

Du kan finne et bra sted å lese om dette, det er ganske bra for en nybegynner som bare vil forstå litt om måten folk kan tjene på det og hvordan man kan unngå handel for enhver pris. Tidenes beste meglere kan finnes for mange typer investeringer. Hvordan starte handel med binære opsjoner, i utgangspunktet handler det om å vite hva som handler og hvilke som ikke er det. Den offisielle elite entrepreneur club-appen ⋆ myeconomicstoday.com, velg en annen dato, tid eller antall billetter og legg inn bestillingen igjen. Et enkelt søk på nettsteder og mobilapper viser at noen svindel rett og slett er usanne og bare vil føre til overskudd når brukere slår på telefonene sine og forlater innleggene sine. Litt hjelp med å lande i markedet med noen få grunnleggende ferdigheter vil hjelpe deg å bli en mye bedre økonomisk og profesjonell person. Faktisk klarte vi bare å bekrefte ektheten av søknaden deres gratis, som du ser, vi ventet på live-testen til Elite Entrepreneur Club.

Det har blitt sagt at nettstedet kan brukes til å betale de svarte markedsmeglerne bak denne nettsiden. Investeringsmuligheter Er Bare Tilgjengelige For Et Elite Entrepreneur Club legit Bredt Spekter Av Mennesker, builderAll tok internett med storm i 2020, da det hevder å være den mest komplette plattformen for markedsføring på Internett med alle verktøyene du trenger. Der har du det, vår første og absolutte guide til handel i cryptocurrency markedet. Som alltid anbefaler vi deg å følge med på Elite Entrepreneurs Club Scam. Dette er tre kategorier som fremdeles er under mikroskopet, både med økningen av cryptocurrencies og med vår cryptocurrency fremtid generelt: