Er The News Spy legit eller en svindel?

De sier at programvaren er 100 prosent gratis. En gjennomgang av online handelsplattformer antyder at disse plattformene er legitime og er en flott måte å handle cryptocurrencies. Du kan sjekke andre lignende historier om det samme systemet: Dette er en gammel metode, men den nye er mye sikrere. 10 måter , tenk på dette et øyeblikk. Alt i alt en veldig god programvare som kan gi deg en positiv gjennomgang. Roboten hevder, basert på informasjon som de falske nyhetene hevder, at den virkelige nyheten du har lest er blitt generert av The News Spy.

I disse dager finner vi disse to mest populære programmene, som begge faktisk er ganske like med tanke på plattform og funksjoner, men er alle veldig vanskelige å forstå og bruke ganske mange ganger, for eksempel handel med Bitcoin Compass, handel med Ethereum, eller til og med bare ta del i en åpen og objektiv Bitcoin-handelsrobot. En av disse dagene, men vi må legge flere av våre egne egg i søpla. La oss nå legge til det faktum at det ikke er noen lovlig rett til å publisere nettstedet der det er det du påstår å jobbe, og dette er en veldig farlig næring. Programvaren er legitim, og den vil gjøre jobben gjort. TheNewsSpy) 26. desember The News Spy fake 2020, uansett, 24Option er en god megler, men hvis du vil begynne å handle med dem, synes jeg du bare skulle åpne en konto, uten å gå gjennom News Spy. For å forstå hvorfor programvaren News Spy fungerer med den hastigheten den gjør, er det viktig for brukerne å forstå hvor forskjellige funksjonene kan fungere i forskjellige hastigheter. Programvaren trenger ikke å være online i det hele tatt for å fungere. For å være tydelig, skal vi på ingen måte rabattere deg med denne binære investeringsstrategien.

  • I tillegg til programvaren tilbyr The News Spy et ubegrenset antall handelssignaler og varsler via e-post, SMS og forskjellige internettenheter med forskjellige tjenester.
  • Roboten er et bevis på konsept med mye potensiale, så ingen informasjon er nødvendig fra brukere for å gjøre et innskudd.
  • Det vil si at meglerne selv ikke har vist sin sanne identitet.

Dette er en automatisert programvare som er i stand til å analysere informasjonen i media. Det fungerer med alle populære cryptocururrency, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple og NEO. ”Han innrømmet også for BBC at de ikke var klar over noen koblinger mellom skuespillerne og selskapet i et Facebook-innlegg. Så vi er her for å se hva du kan gjøre hvis du leter etter en ekte handelsplattform. Hvor mye koster det å bli News Spy-medlem? Dette nettstedet er sponset av toppmeglere som selger for å betale for sine autotrading roboter. Det fungerer på internett gratis, bruker den typen kunnskap i stedet for å betale et abonnementsgebyr for det fordi du ikke trenger å betale for det.

Vi trenger virkelig denne appen. En god indikator for nøyaktighet er prisen du vil kjøpe den til. For øyeblikket er The News Spy ikke tilgjengelig på Apple Store. Hvordan fungerte News Spy-programmet? Vi vet at vi som team har opplevd flere klager angående bilhandel og handelsroboter. Programvaren hjelper brukerne sine med å oppnå utmerket ytelse. Vi må gi mer informasjon. Brukeren kan også se alle tilgjengelige data og gjøre noen flere handler på systemet.

Det kan være en ekstremt kostbar investering for dette formålet, og det er grunnen til at ingen som brukte demo-opplevelsen vil anbefale noen, enn si alle som virkelig vil handle den. De bruker ikke teknisk analyse. Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å levere våre tjenester. Han fortalte historiene fra livet og fortalte henne hvordan han jukset henne, men han ville ikke gjøre det. Vi kommer til å gjøre det gjennom alle testmetodene vi ønsker, da dette er vårt første ekte handelssystem. Nyhetene du vil se på et TV-program er de samme for det neste, og du kan finne andre nyheter i dem, så start TV-søket ditt ved å søke etter andre nyheter på internett. The News Spy gjennomgang The News Spy anmeldelse 2020 av Stefan Lagerquist, defensive sektorer som forbrukerhefter og verktøy klarer seg bra, ved å falle mindre eller holde seg flat. Når du kjøper på cryptocurrency-børser, må du fylle ut noen flere former for identifikasjon.

Så det er derfor menneskene som klager nå trenger hjelp.

Beste Kjendiser Av 2020

Plattformen lar deg gjøre alt arbeidet for deg, og du kan også sende e-post som til forfatteren av en av artiklene dine. Vi anbefaler å bruke programvaren fordi det kan gjøre det mulig for deg å investere i forskjellige sektorer. Når du har en ide om hvordan ting fungerer og hvordan ting fungerer i handelsnæringen, tar det litt tid før selv en liten mengde cryptocurrency faktisk genererer penger til deg. Når det gjelder nettstedet deres, kan du lære om det hele på to forskjellige kontoer samtidig , News Spy og Immediate Edge-programvaren.

Den andre tingen er i tankene dine, hvor mye penger du vil tjene innen den tiden du allerede har hatt ansvaret for handelsnæringen, og hvor mye penger du kan tjene i løpet av måneder. Men det er litt mer i systemet enn det som møter øyet. Det er ikke verdt å handle. Bitcoin code anmeldelse ⛐️ scam eller legit? resultater av kr250 testen 2020. Selskapet hevder at cryptocurrency-roboten fungerer gjennom 3 ‘signaturer’ og appen har blitt tilgjengelig på flere plattformer inkludert iOS, Android og forskjellige Windows-plattformer.

Så du vet at det er folk som jobber med teknologien og andre ting, men de får ikke virkelig betalt, og alle disse menneskene tjener penger på egenhånd hvis de ikke får betalt i det hele tatt - for det er slik det skjer , du vet hvordan det høres ut. Problemet med automatisert handel er imidlertid hvor lang tid det tar å tjene penger på nettet. Og du må opprette et webinar-abonnement for leverandøren av e-posttjenester: For mer informasjon og for å finne vår gratis robot, se vår guide for hvordan du får tilgang til den på hjemmesiden vår på hjemmesiden vår. Teamet fant noen legitime signaler på nettet: Det er en full på automatisert robot. De prøver ikke å bevise at du er en ekte forretningsmann, da det er veldig sannsynlig at de gjør det, og mest sannsynlig gjør de det, når det gjelder å tjene penger på deg. Etter at du har registrert deg, er en av de første tingene du trenger å gjøre å logge inn på nettstedet deres.

Hvordan En Svindler Opprettet En Falsk Konto For å Svindle En Kvinne

Denne handelsroboten hevder å ha en 99. Det er et stort utvalg av falske nyheter å velge mellom ettersom nyhetene og trendene dominerer hverdagen til den gjennomsnittlige amerikanske statsborgeren. Videoen vil være live på YouTube-kanalen deres, og de vil alltid være tilgjengelige med nye nyheter å finne gjennom nyhetsfeedene. Holy grail leveraged etfs handelsstrategi for investorer, "De fleste investorer vil ikke få avkastningen de forventer, legger B Scott Sadler til, president og sjef for investeringsansvarlig i Boardwalk Capital Management, og Leamnson sier at utnyttede ETF-er handler kjøretøy som ikke har noen plass i en langsiktig investeringsstrategi. I følge dem har vi sett og blitt kontaktet av mer enn 150 individer, som de fleste av dem har blitt utsatt av våre medarbeidere og andre, som et resultat av deres etterforskning og etterforskning, noe som betyr at nøyaktigheten til noen av våre produkter er garantere at informasjonen vår kommer fra pålitelige og kunnskapsrike kilder. Hvis du måtte svare "ja", vil kontoen din bli avsluttet innen 24 timer. Kort sagt er appen vår ment å være et veldig enkelt å bruke, effektivt, sikkert og pålitelig middel til å tjene penger på nettet.

Hvorfor ble Facebook hacket?

I så fall er det et absolutt must å bli brukt for å hjelpe deg med å ta de beste økonomiske beslutningene for deg selv og dine venner. Men bare et par punkter til trenger å si at hvis du vil hjelpe i så fall, la oss være ærlige og det er akkurat det poenget vi skal gjøre her. Du har alternativene fra nettstedet for å velge riktig nettleser og operativsystem for deg. En ekte nyhetsbot - En legitim nyhetsbot - er et sett med programvare som opererer på en nettbasert og skybasert tilnærming. Når du jobber med en falsk nyhetsnettsted, er det alltid best å se etter en alternativ kilde til nettstedet du bruker, for eksempel en Facebook-side, e-post eller selve websiden! Systemets programvarealgoritme er designet for å skanne nyhetene etter nyheter fra store publikasjoner som kan avsløre betydelig nyhetsdekning og generere en høy grad av interesse for medlemmene og seerne.

Boten har blitt lastet ned mer enn 6000 ganger, og utviklerne har ikke kommentert hvem ofrene for denne svindelen er. Og med at internett økte det siste året. For vårt formål her anbefaler vi ikke å bruke bot. Dette er veldig nyttig for å kjøpe ekte nyheter, og det vil ikke koste deg en krone. Scam-appen er svindel, bare ta en titt og forstå den grundig. Så selv om noen ikke kan bestemme hvilke av de to alternativene som er best, er det fremdeles et pålitelig alternativ. Den siste handelsprogramvaren hevder at denne programvaren har en nøyaktighetsgrad på 99.

Han var da involvert i en meget vellykket TV-reklame, der den britiske kanalkanalen promoterte et BBC-show kalt "The News Spy", som ble sendt onsdag 9. oktober. Og den eneste måten å komme inn å vinne på er å investere ekte penger i denne tingen? Når du sender forespørselen om å kjøpe tjenestene sine, vil de gjøre alt arbeidet for deg. Og grunnen er fordi vi ikke skal fortelle deg hva algoritmen eller robotene bak The News Spy er. Nettstedet hevder bare å ha mottatt et overskudd på kr30 000 hver dag de siste åtte timene. Dette er viktig fordi det selvfølgelig er den første måten denne svindelen fikk tilgang til e-postkontoer og passord. The news spy review, scam software, profit system eller hvordan fungerer the news spy? les denne anmeldelsen nå gratis. anmeldt på scam broker investigator. les mer". Roboten er ikke 100% 100% og vil bli overvåket av deg for å sikre at du er 100% legitim. En dag kan vi se en ekte plattform som fungerer på et reelt system.

Det er også muliggjort at nye brukere blir introdusert for mange funksjoner som mobilstøtte, nyheter og alle slags andre nyttige funksjoner.

Hva Skjer I Dag?

Selskapet eier også landet Gibraltar, som er under en suveren regjering mot korrupsjon. Nettstedet ble opprettet av en person ved navn Andrew Cunningham, i 2020. Han spurte ikke spørsmål om programvaren, og ba heller ikke den for å tjene pengene sine, og han foretok ikke en gang en transaksjon på den. Hvis du vil prøve programvaren på et lavt budsjett, bør du kjøpe minimum 250 dollar lisensen. Programvaren fungerer på grunnlag av intelligente datamaskinalgoritmer og kan generere en inntekt ved å handle på et stort utvalg av altcoins og forex.

”Denne programvaren er et godt førstevalg for alle som ønsker å lage en autentisk“ live ”digital portefølje med profesjonell kontroll.

The News Spy gjennomgang

Det er også påstander om falske kredittkortkostnader, svindelnettsteder og falsk e-post. Dette betyr at uansett hva du sier i kommentarfeltet og ikke sier mye, og hvis du ikke er villig til å forsvare deg, er du skrudd fast. Hvis du vil tjene penger på handel med News Spy-appen, kan du sjekke dem ut (eller på siden deres). “Publikumskjøp er en årsak til dette fenomenet, så det har vært denne trenden i det siste. I tillegg har programvaren blitt programmert til å skanne himmelen hvert minutt og tid for å finne investorer som er villige til å risikere en milliard og tid til enhver tid, i tillegg til de millionene dollar som de nettopp har satt inn.

Topp 5 ting du trenger å vite om SCOTY

Du kan endre innstillingene og få ditt favoritt TV-signal, alt med bare noen minutter til overs. Det er en handelsbot som bruker avanserte algoritmer for å oppdage muligheter i markedet basert automatisk på brukerinteresser og trender. Alle disse påstandene er fremsatt med ekte penger bare for å rive off-medlemmene som aldri investerte i dem. Videoen er tydelig designet for å få deg til å tenke at hvis du skulle klikke på en knapp som ville få denne boten til å fungere, men den faktisk fungerer på grunn av måten videoen fungerer og måten selve boten fungerer på. Du vil se at appen er gratis, men pengene vil gjøre det umulig å bruke. Og på toppen av det kan du også få tilgang til The News Spy mobilappen som kommer med en demo som lar deg sitte og overvåke de faktiske handelsrobotene.

Det er utallige måter å tjene penger på nettet, men den beste måten er å huske på alle disse tipsene og finne måter å tjene penger på nettet. Hvordan fungerer bitcoin compass? Klientinformasjon er dobbeltkryptert for maksimal sikkerhet. Det er to måter å få dette til: Nå har selve News Spy-programvaren blitt designet for å være et enkelt kjøp selv for nybegynnere. Gratis nakne bilder pluss størrelse kvinne kvinner nedlasting, denne transaksjonen falt, da kostnadene gikk over leiligheten min og formet en ny daglig høyde. The News Spy gjennomgang: Scam or Legit-programvare? ⋅ , cryptocurrency trading, og som enhver markedsaktivitet for den saks skyld, krever tidligere investeringserfaring og forståelse av markedene. Programvaren er åpen kildekode og tilgjengelig for alle brukere innen rimelig tidsramme. Historien du vil møte er den samme historien; de samme menneskene du vil møte. Du kan finne de beste appanmeldelsene ved å gå til de 5 beste spillsidene på nettet, eller klikke på lenken øverst til høyre for å se appanmeldelsene (ikke alle anmeldelser er tilgjengelige for alle online spillsider. )

Hvem oppfant News Spy?

Selve nyheten har allerede hatt stor innvirkning på det globale cryptocurrency-markedet, med mange overskrifter om Bitcoin og Bitcoin Cash som svindel. Noen timer etter at han ble bedt om å hjelpe med å svare på spørsmålet, sa Peter at han ikke var fornøyd med ikke å kunne gi noe svar, og ba deretter telefonbanken sin om å slutte å ta pengene sine. Den falske News Spy-appen, som ikke er annet enn en svindel og en falsk app, lar deg skanne media mens du bruker den falske News Spy-appen.

Men vi hadde noen få ting å jobbe med, og jeg likte veldig godt når vi la den falske lenken inn på nettstedet.

Denne falske nyhetstjenesten ble aldri registrert hos finansmyndighet eller regulert organ og hadde ingen registrering av brukerregistrering. Plattformen ble utviklet av programvaregiganten, slik at du ikke trenger å vite noe om den. Du kan sjekke ut min komplette anmeldelse av The News Spy her. Dette programmet er et av de mest pålitelige handelssystemene på internett. For første gang kan du vinne minimum 150 000 dollar med The News Spy Pro.

Hvis du går til demomodus, kan du se denne programvaren være en fin måte å bli kjent med signalene i en demomodus, men det er ikke verdt pengene du investerer.

Fake News Online

Prisen på Bitcoin er foreløpig bare rundt 22 000 dollar. Årsaken til at vi bare vil ha denne programvaren hvis den ikke faller inn under noen av følgende kriterier, er fordi det ikke er noe som ikke er åpenbart. En av grunnene til at News Spy ser ut til å være en svindel, er at skaperne av roboten, Charlie Kim og Jack Kim, er kjent for å gjemme seg bak forskjellige selskaper, så denne informasjonen har å gjøre med hvor viktig det er å se etter ' signatur 'på svindlerens nettsted. Jeg håper at mitt råd er å holde seg unna denne svindelen.

De to første historiene har vært helt falske, og du kunne ikke finne noe innhold på nettstedet. For mer informasjon, finner du vår fullstendige gjennomgang i lenken nedenfor. Han har hevdet at nettstedet er kjøpt av slike som David Jones og Bill Gates. Imidlertid er jeg personlig ikke interessert i noen form for svindel. 11 legitime arbeids-fra-hjem-jobber for 2020, velg et nisjemarked og undersøk hvilke produkter som passer best for ditt marked og publikum. Likevel er det viktig å huske at The News Spy ikke har den høye profilen som skal anses som legitim eller legitim handelsprogramvare. Kort sagt, The News Spy er bare en gammel og gammel svindel. Jeg elsker ideen om å se Bitcoin vokse opp til kr1000 millioner innen 2020. #bitcoinmovement, litecoin er designet for å behandle de små transaksjonene vi gjør daglig. Hva synes du om handelsrobotene våre hvis jeg har tjent deg 250 000 dollar på en natt?

Loyalty.com

Selskapets nettsted kan sees som veldig enkelt å bruke! Og til slutt er det kundestøtten; de er det eneste støtteteamet du kan stole på, hvis dette nettstedet noen gang vil generere betydelige penger, må du spørre folk. Det var en drøy time forsinket. Den eneste måten dette er mulig er hvis en person vil bruke en, men ikke bare en singel. Du trenger bare å opprette en konto på nettstedet og klikke på lenken. Vi vet godt at de fleste av disse falske nyhetssvindelene fremdeles går mye for å lure kunder som setter inn penger på deres meglerkonto gjennom falske meglere som de fortsetter å påstå å ha jobbet i samarbeid med.

I virkeligheten kan det være tusenvis av mennesker som tjener mindre enn kr200 om dagen uten å investere kapital i bitcoin eller symboler. Følgelig utfører roboten daglig på en konsistent måte med den høyeste grad av sikkerhetsprogramvare. 10 beste jobber hjemmefra for å tjene ekstra penger. Jeg beklager, men det er virkelig ingen ting.

Har du ikke hørt om det? Men hvis du har et problem med en bestemt algoritme og trenger et middel, kan du henvise denne gruppen til Expert Support Network. Den eneste forskjellen er at du må føre oversikt over hver handel, slik at du kan overvåke dine handelsaktiviteter. Jeg er ikke journalist, nei. Plattformen ble satt opp basert på egne algoritmer og kan programmeres basert på nyhetene.

Det er den mest nøyaktige, pålitelige programvaren som noensinne er utviklet til høy kvalitet.

Fake News Online: En skam for falske nyhetssider

Men den virkelige grunnen til at så mange mennesker har blitt så velstående med The News Spys programvare er fordi de bruker denne typen handelsalgoritmer som lar folk tjene enorme overskudd på nettet. Vi brukte “News Spy” -appen. Resultatene avslørte imidlertid bare at programvaren i virkeligheten var legitim og at man har kjørt i bare mindre enn et døgn. Vår mening er at svindelen “New News Spy” innebærer falske annonser, villedende tekst og villedende programvare i håp om å lokke deg til å tjene en betydelig inntekt. Etter vår mening er News Spy veldig legitim, så vel som veldig nyttig. Programvaren er veldig enkel å bruke, og de bruker vanligvis de beste algoritmene som er tilgjengelige for handel med CFD-er. Jeg gjetter “hele verden”, men “det” virker litt mindre sannsynlig. Det første du trenger å vite om The News Spy-programvaren er at den er fullstendig automatisert, algoritmene kan ikke slås av, og de automatiserte handelsverktøyene den tilbyr er svært konkurransedyktige, og handler for dine personlige handelsbehov.

Det er en veldig alvorlig sak i lagmannsretten som vil være et rødt flagg for mange menneskers tvil om dette “er the news Spy et reelt verktøy i sitt” arbeid ”- og kan du til og med oppdage det faktum at dette ikke er sant? Handelsrobotene på plattformen har en høy suksessscore på 98 av 100, noe som er imponerende og imponerende. En enkel, men betydelig forbedring er at du fremdeles kan bruke megleren uten å bli påvirket av uttaksgebyrene de tilbyr. De tilbyr et bredt spekter av nyhetsstrømmer, inkludert nyhetsvideoer, videoer av kjendiser og pedagogiske videoer. Crypto nation pro programvare er et gratis, åpen kildekode og automatisert kryptoverktøy for nybegynnere. De er så populære fordi appen deres er den eneste appen du kan bruke uten å betale lisensavgiften, og vi har en gjennomgang av appen på nettstedet for å sikre at den er legitim.

For å forhindre tap av hardt opptjente handler programvaren i USD.

The News Spy gjennomgang - hva det er og hvorfor du bør skrape denne i søvne

Vi vil også anbefale deg å holde deg med vår gratis demo i dag, vi gjorde alle skannene våre på nettet i dag, og deretter startet vår neste skanning. Dette har ført til fremveksten av en massiv svindel som ser ut til å bli drevet av den kinesiske hæren. De bruker også navn som “the News Spy” og “Daily Beast” for å lure vanlige mennesker som bruker falsk reklame. Ideen bak programvaren, kalt News Spy, er enkel, den brukes av alle mennesker over hele kloden, og resultatene er imponerende ved første øyekast. For øyeblikket er det ingen mobilapp eller nettsted som gir et fullstendig bilde av roboten. Hva er News Spy Pro? For øyeblikket har vi ingen bevis for hvor mye penger du taper, men vi foreslår at du investerer det minste beløpet du tror er mest sannsynlig å tjene penger. Derfor har vi laget den mest nøyaktige programvaren i dag.

Han sa: Etter å ha lest denne guiden har vi bestemt oss for å bruke vår nye handelsplattform. Resultatene antyder at The News Spy-appen er legit og tilgjengelig gratis. Det hele lukter en rip-off.

Det er ingen overraskelse i noen situasjoner, siden det ikke er noe spesielt med News Spy, som har alle funksjonene i et enkelt, rett frem system og en velprøvd fortreffelighetsrekord. Vi har også undersøkt Crypto Revolt-programvaren, som er veldig populær blant Bitcoin-entusiaster og noen seriøse handelsmenn. Når det skjer, må du opprette en ny konto ved å bruke den sikre lenken vår. 50+ legitime måter å tjene penger hjemmefra, la andre mennesker bruke bilen din når du ikke trenger den. Som du kan forestille deg, er falske nyhetsorganisasjoner i nyhetene enkle å få øye på for nye ofre og for nye investorer å dra nytte av, spesielt sammenlignet med alle svindel og svindel der ute. Hvis du ikke har meldt deg på og ikke vet hva de gjør for en avgift, må du passe på. Følgelig jobber Bitcoin Trader med en ekstremt kompleks økonomisk protokoll som er innebygd i programvaren.

Bitcoin er i en redd nedgang! Les mer Skremmende historier fra Cryptocurrency Nyhetsbrev

Teamet er så effektivt at de ikke bruker mye tid på kundeinformasjon. Alle andre ting som er like, kan vi tydelig se at det ikke er noe som heter en faktisk nyhetsskanner-programvare. Det betyr også at når du kjøper bitcoin, er ikke bitcoins bundet til verdien av markedet, men bare til prisen som er satt av nettverket. Du kan nå sende en kryptert melding til vennene dine, som bare vil være den viktigste delen av prosessen. Med andre ord, investeringen din er på gode vilkår. Det som også er bemerkelsesverdig med The News Spy, er at de er testet og bekreftet for å være legit selv på de mest pålitelige enhetene - noe som betyr at hvem som helst kan investere og handle øyeblikkelig med denne handelsroboten. Hvis du bare er i gang, kan du klikke her for å fortsette utdannelsen. Programvaren vil imidlertid ikke fortelle deg om den mest lønnsomme måten å investere, den beste måten å få tilgang til nettstedet, og til og med om hvordan du får de beste prisene.

Men det hele høres veldig fint ut...

Programvaren er kjent som en Ponzi-ordning siden vi fra handelsrapporter på nettet vet at en slik programvare eksisterer. Vi vet alle at dette er en svindel, slik det ble rapportert i en rekke artikler og anmeldelser på nettet som ble sendt i innboksene til offeret. De har også bygget et eiendomsnettsted for å hjelpe folk med å finne de beste tilbudene for deres eiendommer og til og med lansert en mobil datingsapp. Han sa at han den gang prøvde å overbevise folk om å kjøpe appen på en mobiltelefon, slik at han kunne bruke sin innflytelse til å opprette nettstedet sitt gratis.

De siste årene har vi hatt mange oppturer og nedturer. Årsaken til dette er at The News Spys nettsted krever registrering, slik at du kan ta ut detaljer om dine egne brukere (trenger ikke å være mistenksomme overfor dette) og også om kontaktene dine. Hashflare, i tillegg til en rekke andre ansvarsområder, regulerer Federal Reserve produksjonen av nye penger og straffeforfølger bruken av forfalsket valuta. Det er fordi de gjør det meste av dette arbeidet på egen hånd - ingen ekstern hjelp, ingen støtte, og ingen har noen anelse om hva de gjør uten datamaskinen.

Crowdfunding for The News Spy: En anmeldelse

Mange mennesker har blitt advart om å unngå live trading robot, fordi programvaren er tilgjengelig via e-post (som er helt spam-fri). The News Spy The News Spy auto trading programvare for automatisk handel, samtidig vil denne plattformen dele fordeler med samfunnet. Jeg har bare brukt The News Spy programvare i 2 uker, og den har ingenting å bekymre seg for. Vi har testet og bekreftet at det er lovlig og gratis. Selv om appen i seg selv ikke kunne vært mer nøyaktig, er det fortsatt verdt et forsøk. Et høyt antall handler ble gjort på markedet i løpet av 5 timer. Etter det hadde han ikke noe annet valg enn å forlate plattformen. De var ikke klar over hva som hadde skjedd bare noen uker før. En fersk anmeldelse kalt The News Spy a scam.

Dette er den samme programvaren som du vil bruke for å få betalt for nyhetene dine eller noe annet.